Eerstejaarspagina

Ben jij eerstejaars bachelorstudent Bewegingswetenschappen? Dan is de eerstejaarspagina wat voor jou! Op deze pagina vindt je het inschrijfformulier voor het lidmaatschap van Studiosi Mobilae en het inschrijfformulier voor de ochtendspellen, het introductiekamp, het introductiediner en het Running Dinner! Deze activiteiten zijn alleen toegankelijk voor eerstejaars bachelorstudenten Bewegingswetenschappen. Wil je op deze manier nieuwe mensen leren kennen, die dezelfde studie als jij gaan doen? Schrijf je hier dan snel in! 

De ochtendspellen - vrijdag 30 augustus 2019 (9.30 uur)
 - Voor de ochtendspellen word je ingedeeld in een groepje met andere eerstejaarsstudenten Bewegingswetenschappen. Met dit groepje ga je gedurende de ochtend spelletjes doen in de stad. Ter afsluiting vindt er een lunch plaats.

Het introductiekamp - vrijdag 30 augustus (13.45 uur) tot en met zondag 1 september 2019 (18.30 uur)
- Je wordt meegenomen naar een weekend vol spelletjes en gezelligheid. 

Het introductiediner - zondag 1 septemper 2019 (19.30 uur)
- Deze avond vindt er een barbecue plaats; een gezellige afsluiting van het introductieweekend! Kan je niet bij (de ochtendspellen en) het introductiekamp zijn, maar wil je al wel je nieuwe studiegenoten leren kennen voor het begin van het studiejaar? Natuurlijk ben je dan welkom bij het introductiediner!

Het Running Dinner - dinsdag 10 september 2019
- Gedurende het Running Dinner leer je zowel eerstejaars- als ouderejaarsstudenten Bewegingswetenschappen kennen. Je wordt ingedeeld in een groepje samen met andere eerstejaarsstudenten met wie je bij verschillende ouderejaarsstudenten thuis komt eten. 

Lid zijn bij Studiosi Mobilae brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je tegen een gereduceerde prijs boeken bestellen en een labjas met korting kopen; een labjas heb je nodig bij verschillende vakken, waaronder het vak 'Anatomie van het bewegingsapparaat' . Daarnaast ontvang je vier keer per jaar de ‘Bewogen’, het verenigingsblad van Studiosi Mobilae, en krijg je aan het begin van het collegejaar de almanak, waarin alle leden met hun gegevens vermeld staan. Buiten dit voordeel is het vooral ook heel gezellig om lid te zijn van Studiosi Mobilae. Als Studiosi-lid kan je deelnemen aan verschillende activiteiten. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan het funkamp en mee op wintersport of de buitenlandse excursie. Door het jaar heen worden deze activiteiten georganiseerd door de verschillende commissies. Als lid kan je met korting deelnemen aan deze activiteiten. 

Laat jezelf daarom ook zeker niet tegenhouden en schrijf je nu hier in voor het lidmaatschap bij Studiosi Mobilae!

Sponsoren

Gelkinge9ProCareHet pakhuisBelsimpelXsens