Introductieperiode

Update omtrent COVID-19 (Laatst bijgewerkt: 30-5-2020)

Op dit moment zijn we hard aan het brainstormen over hoe we jullie een fantastische start kunnen bieden bij de studie en vooral bij deze bruisende studievereniging. De planning die hieronder staat is nog onder voorbehoud. Er zal binnenkort een grote update komen wat gevolgen heeft voor de activiteiten die normaal gesproken zouden plaatsvinden. We proberen dit voor 7 juni hier te plaatsen. We doen achter de schermen er alles aan om jullie dadelijk een fantastische introductieperiode bij Studiosi Mobilae te laten beleven. Jullie horen snel van ons!

Studiosi Mobilae heeft ieder jaar voor zijn eerstejaarsstudenten een introductieperiode om iedereen te leren kennen binnen onze studievereniging. Onze introductieperiode bestaat uit de volgende activiteiten

Vanaf Week 36 (31-7 t/m 6-5)

  • Studiosi-ouders

4-6 september

  • Introductiekamp 

Dinsdag 8 september 

  • Running Dinner
  • Eindintroductiefeest 

Week 38 (Datum volgt nog)

  • Studiosi City Game 

Tijdens deze activiteiten zal je de eerste indruk krijgen van onze vereniging en van de studenten waar jij de komende drie jaar jouw studententijd mee zal beleven. Je zal vrienden voor het leven maken en wij zullen proberen je alle mooie kanten te laten zien van onze vereniging. Wij organiseren het hele jaar door activiteiten, die door onze studenten georganiseerd worden, waaronder deze introductietijd. We hopen jullie allemaal te zien in september!

Sponsoren

ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpelXsens