Ochtendspellen, introductiekamp en -diner

Ben je eerstejaarsstudent Bewegingswetenschappen en wil je mensen leren kennen van je nieuwe studie? Dan kan je je hier inschrijven voor de ochtendspellen, het introductiekamp en het introductiediner van Studiosi Mobilae. 

- De ochtendspellen zullen vrijdag op 30 augustus plaatsvinden vanaf 9.30 uur. 

- Het introductiekamp zal plaatsvinden van vrijdag 30 augustus 13.45 tot en met zondag 1 september 18.30 uur. 

- Het introductiediner zal plaatsvinden op zondag 1 september vanaf 19.30 uur.

~ HET KAMP EN HET INTRODUCTIEDINER ZITTEN VOL. ALS JE JE INSCHRIJFT, KOM JE OP DE WACHTLIJST! ~

Je kan je voor al deze activiteiten inschrijven, maar ook voor een selectie van de activiteiten. Tot 19 augustus is het mogelijk je aan te melden voor het introductiekamp. Ga hieronder naar de inschrijving!

Velden met een * zijn verplicht.

Ochtendspellen, introductiekamp en introductiediner
Overige informatie

Vergeet niet voor het introkamp je abonnement op te halen bij de ophaalpunten. Zorg ervoor dat je OV-chipkaart is geactiveerd! Als je niet gratis kan reizen, zorg er dan voor dat je genoeg geld op je OV-chipkaart hebt staan.
 

Bij ongevallen waarschuwen:Gezondheid

Om eventuele problemen te voorkomen willen wij graag van je een aantal zaken weten m.b.t. gezondheidsproblemen. Wij willen je daarom vragen de onderstaande vragen waarheidsgetrouw in te vullen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.


Algemene voorwaarden en Privacy

Bij het aankruisen van 'Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden' bent u bewust van de algemene woorwaarden en gaat u hiermee akkoord.Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel