Nieuws

Ouderdag

18 februari 2020

Op de dag van de liefde hebben wij, de IntroductieCommissie van Studiosi Mobilae, de ouders van onze BW-studenten uitgenodigd om naar onze mooie faculteit in Groningen te komen. Hier konden zij een indruk krijgen van wat onze studie inhoudt. Rob den Otter heeft ons iets verteld over groepspatronen bij dieren en mensen. Bert Otten leerde ons dat beheersing van de theorie nodig is voor het overdragen van kennis naar de praktijk. Dit deed hij aan de hand van voorbeelden uit de wielrensport. Na een uitgebreide lunch, bestond het middagprogramma uit zes workshops: van Anatomie tot MatLab, de hele studie werd belicht. Een deel van ons kon nagenieten in Le Petit Théâtre onder het genot van een drankje, een heerlijk diner en lichte jazzmuziek. Mede dankzij de docenten en alle student-assistenten was het een geslaagde dag!
- JuICy

Groetjes van Storm

Sponsoren

Gelkinge9UMCGHet pakhuisBelsimpelXsens