Innosportlab

In Nederland zijn zes InnoSportLabs. Innovatiehubs in de (top)sportpraktijk. De labs ondersteunen sport, bedrijfsleven en kennisinstellingen bij het innoveren in de sport. De basis van elk InnoSportLab bestaat uit de samenwerking tussen een coach en wetenschapper; inbedding in de dagelijkse praktijk; samenwerking tussen de sport, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Elke  instelling heeft zijn eigen specialisatie en heeft daar bijhorende lopende projecten. Meer informatie over wat voor projecten bij elke instelling lopen kan je hieronder lezen.

InnoSportLab Thialf:

Informatie over lopende projecten bij Thialf is te vinden op: http://www.innosport.nl/innosportlabs/thialf  
Momenteel is InnoSport Thialf bezig met een reorganisatie, waardoor tot oktober 2015 geen mogelijkheid is hier stage te lopen.  Daarna is het mogelijk stages te lopen bij InnoSportLab Thialf. Het contactpersoon zal hiervoor later bekend worden.

InnoSportLab ’s-Hertogenbosch:

InnoSportLab ’s-Hertogenbosch houdt zich bezig met innovatie in gymnastische sporten. Klik hier voor meer informatie over dit InnoSportLab.  

Interesse in een van de projecten? 
Neem dan contact op met Maurice Aarts: innosportlabgs@gmail.com

InnoSportLab de Tongelreep Eindhoven:

InnoSportLab de Tongelreep is gevestigd in Eindhoven en houdt zicht voornamelijk bezig met de zwemsport. Informatie over lopende projecten is te vinden op http://www.innosport.nl/innosportlabs/de-tongelreep
Heb je vragen over of interesse in het lopen van een stage bij De Tongelreep? Neem dan contact op met Chris Hendrix:caj.hendrix@hotmail.com.

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisXsens